KOCAELİ / DİLOVASI - GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Okul müdürümüz İlknur BOLU Erasmus+ öğrenci staj hareketlilikleri öncesinde Avusturya'nın Viyana şehrine hazırlık ziyareti gerçekleştirmiştir. Müdürümüz öğrencilerimizin staj yapacağı fabrikayı, konaklama, ulaşım ve iletişim koşullarını yerinde incelemiş olup, edindiği bilgiler doğrultusunda öğrenci ve velilerimize çevrimiçi toplantı aracılığıyla gerekli bilgilendirmelerde ve önerilerde bulunmuştur.

Ock

Öğrencilerimiz GEBKİM OSB'de faaliyet gösteren Polisan Kansai Boya Fabrikasına teknik gezide bulundular. Gezi kapsamında ilgili birimden eğitimler aldılar. Misavirperverliklerinden dolayı Polisan Kansai Boya'ya teşekkür ederiz.

Ock

Gebkim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak kış günlerinde kedi dostlarımızı ''Yardımlaşma ve Merhamet'' konu başlığıyla unutmadık. Öğrencilerimizle birlikte kedi dostlarımıza yuva çalışması yaptık.

Ock

Okulumuz Kimya bölümü öğretmenlerinden Nuray ADIYAMAN ve Elif ÖZCAN Erasmus+ programı KA121-VET, Course&Training faaliyeti kapsamında Almanya'nın Berlin şehrinde altı gün boyunca ''The German System(Study visit included)'' eğitimlerini başarıyla tamamlamıştır.

Katılımcı öğretmenlerimize ve ev sahibi kuruma katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 4 Aralıkta Kocaeli'de ziyarete açılan TCG Anadolu gemisi, İzmit Körfezi'ne demir attı.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı velilerimizin, öğretmen ve idarecilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

LCAMP Erasmus+ Mesleki Eğitim Projemiz Onaylandı

Ock

10/B sınıfından Işılay Güneş, 11/A sınıfından Özge Çelik, 11/B sınıfından Serhat Karakaş ve 11/E sınıfından Mustafa Yılmaz öğrencilerimizin hazırladıkları logolar ve posterler arasından okulda yapılan anket sonucunda Serhat'ın hazırladığı logo ve Özge'nin hazırladığı afiş birinci seçilmiştir.